top of page

Meistä

Doula on synnyttäjän tukihenkilö. Lääkkeetön kivunlievitys, kuunteleminen, läsnäolo, tiedollinen ja taidollinen tukeminen synnytyksen aikana ja sen jälkeen on meidän työtämme. Haluamme tehdä parhaamme jotta saisit sinulle ja perheellesi sopivimman synnytyskokemuksen. Doula kulkee rinnallasi yhteisen matkan, joka päättyy jälkitapaamiseen synnytyksen jälkeen. Doula pystyy olemaan tukena hyvin monenlaisissa synnytyksissä ottaen huomioon eri perhemuodot, ja tukemaan myös tulevaa isää/kumppania muutoksessa matkalla perheeksi.

93beddb0-3a43-441f-8c86-e752c2c9ad66_edi

Tanja

Minä olen kahden alle kouluikäisen lapsen äiti, ja ammatiltani mm. teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK) ja Doulesin doulakoulutuksen käynyt doula. Teen doulauksen ohella töitä myös teatteriryhmien parissa sekä

sirkuskoululla.

Sydäntäni lähellä on myös lukeminen ja matkustelu. Olen viettänyt vuosia aikaa maailmalla työn ja opiskelun merkeissä, joten matkailu ja monikulttuurisuus ovat luonnollisia kiinnostuksen kohteitani.

Utelias luonteeni ruokkii uuden oppimista, ja opiskelen jatkuvasti jotain enemmän, lisää, täydentäen oppimaani ja seuraavaksi aion perehtyä syvemmin imetysohjaukseen.

60aebfce-95c4-49d0-ab08-434ddf7526ad_edi

Minna

Minä olen kahden teinipojan äiti. Koulutustaustani on puutarhuri ja olenkin tehnyt enimmän työhistoriani floristiikan ja kukkien parissa.

 

Aikuisiällä olen myös suorittanut mm. Doulesin doulakoulutuksen, Klassisen homeopaatin opinnot 4-vuotta Helsingissä Transformational School of Homeopathyssa, sekä siihen vaadittavat kattavat peruslääketieteen opinnot, ja syksyllä 2020 aloittanut opinnot kiinalaisen lääketieteen- ja akupunktion parissa.

 

Nykyinen päätyöni on vanhusten parissa Folkhälsanilla päivätoiminnan ryhmäohjaajana sekä vapaaehtoisten koordinaattorina, jonka ohella pidän homeopatiavastaanottoa.

Kotonani riehuu perheen lisäksi labbis, jonka kanssa ulkoillaan ja sienestetään. Tykkään myös soittaa puhallinmusiikkia ja kutoa villasukkia.

bottom of page